Harga Miracle Apricot Seed di Malaysia

Harga Miracle Apricot Seed di Malaysia - Ramai yang buat andaian bahawa produk Miracle Apricot Seed (MAS) mahal harganya dan sukar untuk dimiliki. Sebenarnya pendapat itu TIDAK BENAR sama sekali!

Harga MAS di Malaysia amat berbaloi dan murah jika dibandingkan dengan harga makanan kesihatan yang lain di negara kita.

Harga MAS Bentuk Kapsul


1 botol = 60 biji kapsul
Berharga RM60.00 sahaja
Ini bermakna jika kita makan 2 biji sehari, kita cuma berbelanja sebanyak RM2.00 sehari. TETAPI khasiatnya amatlah banyak!!!Harga MAS mentah

1 bungkus RM45.00 sahaja.
Anggaran kita makan 12 biji sehari, 1 bungkus boleh digunakan selama lebih kurang 3 bulan. Berbaloikan??
KHASIATNYA sama dengan MAS kapsul. Jangan risau, okay.

Kapsul biji aprikot mentah adalah benda yang sama dengan biji aprikot mentah, cumanya ianya telah dikisar halus untuk memudahkan penghadaman, tak perlu nak kunyah berpuluh-puluh biji. Yang dalam kapsul pula bertujuan untuk nak elakkan rasa pahit biji aprikot. Kesemua bentuk ni (biji mentah, serbuk dan kapsul) adalah benda yang sama, cuma disediakan dalam bentuk yang berbeza bagi memudahkan cara memakannya. Lain orang lain cara yang dipilih. Tujuannya sama agar faedah B17 dapat dirasai oleh semua orang.

Kesan-kesan Sampingan Aprikot Seed

Sesetengah orang akan mengalami simptom loya, mual, pening, demam, panas badan, sakit tekak dan kadang-kadang sampai hilang suara, dan khayal. Ini adalah tindak balas biasa yang kita panggil 'healing crisis'. Ianya bersifat sementara dan akan hilang secara puratanya dalam masa 1 - 2 minggu sebelum badan boleh mensesuaikan diri dengan B17. Vitamin B17 adalah komponen yang larut air, seperti gula dan garam, tidak beracun. Kalau kita makan terlampau banyak gula atau garam pun, kita akan mengalamai simptom yang sama. Mereka yang tidak disahkan ada kanser kadangkala tumbuh bisul atau bintik-bintik hitam pada angota badan. Itu tandanya B17 telah bertindakbals dengan sel-sel tisu badan yang bermasaalah. Jangan berhenti sebaliknya teruskan pengambilan kerana ia akan beransur ansur hilang.

MIRACLE APRICOT SEED AMALAN MAKANAN KESIHATAN SEKELUARGA..
Harga Miracle Apricot Seed di Malaysia Harga Miracle Apricot Seed di Malaysia Reviewed by Aynora Nur on 5:24 PM Rating: 5

4 comments:

 1. kalau bahagian sabah berapa harga tu??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sementara ni saya tak hantar ke Sabah. Maaf ya

   Delete
  2. Sementara ni saya tak hantar ke Sabah. Maaf ya

   Delete
  3. Sementara ni saya tak hantar ke Sabah. Maaf ya

   Delete

Powered by Blogger.